Wanneer uw bedrijf ruimtekort begint te krijgen, is het misschien slim om een verdiepingsvloer aan te schaffen. Hierdoor benut u de ruimte in het magazijn optimaal door een ‘tweede verdieping’ toe te voegen. Zo wordt er ook de hoogte ingewerkt en dus krijgt u op een eenvoudige manier meer opslagruimte. Jan Verschuuren biedt hoogwaardige verdiepingsvloeren aan voor weinig geld! Wilt u eerst meer weten over een verdiepingsvloer, vind dan hier alle informatie op het gebied van entresolvloeren.
Direct een verdiepingsvloer aanschaffen?
Vul dan onderaan het formulier in;


Waar dient het voor?

Als de voorraad stijgt, zal ook het magazijn groter moeten worden. Er kan gekozen worden voor een extra magazijn te huren, maar hier komen vaak erg veel kosten bij kijken. Wat regelmatig gedaan wordt is een tweede verdieping aanleggen met de zogenaamde entresolvloer. Dit is een ‘extra vloer’ die met een bepaalde constructie wordt geplaats op de bestaande vloer. Zo ontstaat er meer ruimte om bijvoorbeeld met voorraad op te slaan. Het kan ook gebruikt worden voor een extra kantoor of kantineruimte, deze worden gecreëerd door het gebruik van scheidingswanden of volledige cabines. Verdiepingsvloeren zijn dus op meerdere manieren inzetbaar.


Waar moet u opletten?

Ondanks dat het een redelijk eenvoudige constructie is, zijn er toch een aantal zaken waarop gelet moet worden bij de mogelijke aanschaf van een entresolvloer. Allereerst wordt natuurlijk op basis van een tekening en een werkelijke kijk in het magazijn het meetwerk verricht. Dit is een belangrijk stap in de realisatie van een entresolvloer. Naast het meetwerk wordt er ook gekeken naar de producten die worden opgeslagen. Dit heeft namelijk te maken met de belasting van de tweede verdieping en daarmee de constructie hiervan. Het is daarom erg belangrijk om een erkend bedrijf als Jan Verschuuren in te huren aangezien wij enorm veel ervaring hebben met het aanleggen van entresolvloeren / verdiepingsvloeren. Wij hebben een enorme lijst van tevreden bedrijven waar wij de opslagruimte hebben verdubbelt!


Voordelen van een entresolvloer

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt van voordelen op het gebied van entresolvloeren.


Verdubbeling van de opslagruimte

Met een simpele entresolvloer kunt u de huidige opslagruimte verdubbelen. Dezelfde plaats die gebruikt wordt op de begane grond, kan ook worden gebruikt op de tweede verdieping. Dit neemt natuurlijk enorm veel voordelen met zich mee aangezien u dus meer voorraad kwijt kan en de opslagkosten per product gaan aanzienlijk omlaag!


Makkelijk te monteren

Jan Verschuuren is gespecialiseerd in het monteren van entresolvloer. Het grote voordeel zit hem niet alleen in het monteren maar ook in het demonteren. Wanneer u gaat verhuizen of wanneer de verdiepingsvloeren verwijderd moeten worden, kan dit geheel eenvoudig.

Om te weten welke kleuren er beschikbaar zijn, vraag naar de mogelijkheden hieronder in het formulier.
Mocht u nou meer informatie willen over entresolvloeren in het algemeen of over de aanschaf, vul dan onderstaand formulier in en wij reageren vandaag nog met de mogelijkheden! Hieronder vast een overzicht:

 

AL ONZE VERDIEPINGSVLOEREN / MEZZANINEVLOEREN / ENTRESOLVLOEREN / MAGAZIJNVLOEREN ZIJN CE-GECERTIFICEERD. DEZE VOLDOEN AAN ALLE EUROPESE VEREISTEN, WET- EN REGELGEVINGEN.

OOK ALLE ACCESSOIRES ZIJN OFFICIEEL GETEST EN GEKEURD IN LABORATORIUMS. DENK HIERBIJ AAN DE DEKRA, NORISKO, TÚV-RHEINLAND, EN DE CE-CERTIFICERING / MARKERING.

Direct informatie aanvragen

Bedrijfsnaam
Ongeldige invoer

Naam
Gelieve uw volledige naam in te geven

Email(*)
Ongeldig emailadres

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

Uw vraag:
Ongeldige invoer

Bel me terug

  1. Naam
    Gelieve uw volledige naam in te geven
  2. Telefoonnummer
    Ongeldige invoer

Contact gegevens

Jan Verschuuren BV
Koningshoeven 69
5018 AA Tilburg

Tel:  013 - 5423300
Fax:  013 - 5438120
E-mail:  info@verschuuren.nl
Web www.janverschuuren.nl